Aanmelden

Zo werkt het!

Zo werkt het!

Zonnepanelen voor huurders van appartementen.

Uw wooncomplex is geselecteerd voor zonnepanelen. Misschien liggen ze inmiddels zelfs wel op uw dak. U en uw buren kunnen gebruik maken van deze zonnepanelen door er 6 te huren. Hieronder leest u hoe dit in zijn werk gaat en hoe u hiervan kunt profiteren. Let op: het dak is niet groot genoeg om voor alle huurders 6 panelen neer te leggen. Daarom geldt: op=op.

 

 

Zo werkt uw zonnesysteem:

  1. Wij leggen de zonnepanelen op het dak van uw wooncomplex. Deze leggen we aan in setjes van 6 panelen.
  2. Wanneer u zonnepanelen huurt gebruikt u automatisch zonnestroom. U hoeft hier verder niets voor te doen.
  3. Bent u overdag niet thuis en gebruikt u de zonnestroom niet? Dan vloeit deze via uw meter naar het net. Wanneer u thuis komt krijgt u deze stroom alsnog van uw energieleverancier.

U beslist zelf

U kunt zelf beslissen of u gebruik wilt maken van ons aanbod om zonnepanelen te huren. Bij twijfel adviseren we u om met ons te bellen. Wij rekenen graag voor u uit of het zin heeft om mee te doen. Wilt u niet meedoen? Dan hoeft u niets te doen.

De zonnepanelen

De Alliantie heeft de Zoncorporatie gevraagd om binnenkort zonnepanelen op uw wooncomplex te plaatsen. In de brief staat wanneer dit gebeurt. De installatie van een zonnesysteem duurt vaak een week. Het aansluiten van uw meterkast duurt niet meer dan 1 a 2 uur.

Geen gedoe

De Alliantie zorgt ervoor dat de zonnepanelen geïnstalleerd worden en dat uw woning wordt aangesloten. Ook zorgen ze voor het onderhoud van het systeem. U heeft hier geen omkijken naar.

Beperkt aanbod

Het aantal zonnepanelen dat op het dak past, is beperkt. Wacht dus niet te lang, want we kunnen misschien niet iedere woning aansluiten op de zonnepanelen.

Geen post ontvangen?

Heeft u geen post ontvangen over zonnepanelen? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Ook is het mogelijk dat uw wooncomplex nog niet aan de beurt is. U kunt dan (nog) geen zonnepanelen huren. In de toekomst kan dit wel veranderen.

Servicekosten

Het huren van zonnepanelen kost € 3,95 per paneel per maand. In totaal gaat het dus om € 23,70 per maand. Dit bedrag wordt automatisch verrekend via de servicekosten. Daarom blijft dit bedrag hetzelfde. De besparing realiseert u ook automatisch, via een verlaging op uw energierekening. Onder het kopje 'Besparing' leest u hoe dit berekend wordt.

Meedoen?

Wilt u ook zonnepanelen huren? Laat dit dan vandaag nog weten door u aan te melden via deze website. Heeft u een overeenkomst per post ontvangen? Stuur deze in de bijgevoegde antwoordenvelop naar ons op. U kunt deze ook inscannen en mailen naar de-alliantie@dezoncorporatie.nl. Uiteraard kunt u ook altijd bellen: 088-311 0 399.

Ik doe mee! Ik heb nog een vraag