Aanmelden

Besparen met
zonnepanelen

Besparen met
zonnepanelen

We rekenen het graag even voor.

U kunt zes zonnepanelen bij ons huren. Zes zonnepanelen wekken 1750 kWh per jaar op. Deze stroom hoeft u niet af te nemen van uw energieleverancier, maar koopt u in wezen van de Alliantie. De rest van de stroom die u nodig heeft, neemt u gewoon af van uw huidige energieleverancier. U blijft hier dus gewoon klant.

Doordat u een groot deel van uw stroom niet meer van uw energieleverancier afneemt, daalt uw energierekening. Uiteraard betaalt u de Alliantie wel een bedrag voor het huren van de zonnepanelen:  €23,70 per maand (€284 per jaar). Deze huurkosten zijn echter lager dan de besparing op uw stroomrekening. Zo houdt u elk jaar een mooi bedrag over dat u voor andere dingen kunt gebruiken.

 

Het berekenen van de besparing wekt bij de meeste huurders vragen op. Is dat bij u ook het geval? Twijfel dan niet en neem contact met onze klantadviseurs op. Zij leggen het graag nog eens rustig aan u uit.

 

Let op: de stroomprijzen stijgen op dit moment erg hard. In het voorbeeld hieronder gebruiken wij een stroomtarief van €0,25 per kWh. De kans dat uw tarief hoger is, is erg groot. Daarmee zou uw besparing ook een stuk hoger zijn. Kijk dit daarom goed na.

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld

6 panelen leveren u 1750 kWh per jaar

Verlaging van uw huidige energierekening

€438

Huurprijs van de 6 zonnepanelen per jaar

€284

Uw besparingen per jaar

€154

Vragen?

Vragen?

Wij begrijpen dat u precies wilt weten hoeveel uw besparing kan worden. Dit kunt u vinden in de overeenkomst die u heeft ontvangen. Maar kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder.